EFISZ

Digitalis szolgáltatási és elektronikus fizetési ökoszisztéma épül a digitális falu program keretében

A globális, az európai, valamint a hazai digitalizációs trendek elemzése egyértelműen azt mutatja, hogy az elkövetkezendő években komoly robbanás várható az elektronikus és mobilfizetési piacon. A felhasználók egyre tudatosabb fogyasztókká válnak, már a hazai lakosság részéről is egyre nagyobb igény mutatkozik a korszerű digitális szolgáltatások iránt. Magyarország ebben a tekintetben még jelentős lemaradásban van, a fizetési forgalomban még mindig a készpénz a domináns. A vidék tekintetében ez még hatványozottabban jelenik meg, hiszen sok esetben hiányoznak, vagy nem érhetők el azok a szolgáltatások, amelyek a városainkban már a felhasználók rendelkezésére állnak.

A Digitális Falu Ökoszisztéma fontos eleme a nyílt platform, amely lehetővé teszi vállalkozások számára az értékláncba történő kapcsolódást. A vállalkozások részt vehetnek az ügyfelek kiszolgálásában, a platform szolgáltatásait a saját ügyfeleik részére tudják kiajánlani. Az ökoszisztémához kapcsolódó vállalkozások ezzel a saját szolgáltatási portfóliójukat tudják fejleszteni, javítva a saját versenyképességüket a digitalizáció terén.

A korszerű, innovatív és versenyképes hazai digitalizációs megoldások bevezetései jelentősen képesek megnövelni a gazdaság ellenálló képességét, ezáltal jelentősen képes erősíteni a magyar falvak gazdasági és lakosságmegtartó erejét.

AZ EFISZA SzövetségrőlMit csinálunk?Stratégiai célokEFISZ tagokEFISZ szervezeti felépítés
dokumentumokPiackutatásEtikai kódexAlapszabályBeszámolókJogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztató
FRISS HÍREk2021. augusztus 04
A V4 Smart Platform 2 Projekt a korábbi hazai iparági partnerek közreműködésével valósul meg
2021. július 02
Digitális szolgáltatási és elektronikus fizetési ökoszisztéma épül a digitális fali program keretében
Továbbí hírek
IMPRESSZUM
Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ)
1027 Budapest, Kapás utca 6-12.
Cégjegyzékszám: 01-02-0016481
Adószám:18902323-1-41
Telefonszám: +36 70 451 4483
info@efisz.hu
menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram